Magyar/EU állampolgárként:
- személyi igazolvány / útlevél
- lakcímkártya
- 1 db nevedre szóló dombornyomott hitel/bankkártya
- vezetői engedély

Nem EU állampolgárként:
- útlevél
- lakcímet igazoló dokumentum
- 1 db nevedre szóló dombornyomott hitel/bankkártya
- nemzetközi vezetői engedély
Igen, amennyiben a cégeddel együttműködési megállapodásunk van. Más esetben nálunk ez nem lehetséges.
Igen, amennyiben szerződött partnerünk vagy. Más esetben nem lehetséges.
A külső védelem megvéd ha a gépjármű karosszériája megsérül. Ha megkötöd e szolgáltatást akkor a felelősséged 0 Forintig terjed kár esetén. A külső nem fedezi a gépjármű minden elemét, kizárólag csak a karosszériára terjed ki. Amennyiben az ablakok, abroncsok vagy a belső tér sérül, a javítás teljes költsége téged terhel. (Kivéve ha rendelkezel más, azokat védő szolgáltatással)
A lopás elleni védelem azt jeletni, hogy lopás esetén kizárólag az ÁSZF-ben meghatározott önrész mértékéig felelsz, nem a teljes jármű értékéig. Ha csak megpróbálják ellopni az autót, de nem sikerül akkor a rongálás költségei nem terhelnek téged.
Nincs. Minden autónkat kilométer korlátozás nélkül adjuk bérbe.
Az autóbérlés folyamatában nálunk kizárólag csak fekete vagy fehér létezik. Amit látsz a foglalás folyamata során, azért fizetsz. Nincs semmilyen rejtett költségünk.
Általában igen, kérlek lépj kapcsolatba velünk Messengeren, Viberen, WhatsAppon, emailben vagy telefonon és a
képzett kollégánk segít meghosszabbítani a bérlésedet.
Kizárólag Pécs területén, a megrendelt időpontban szállítjuk házhoz a járműveket.
Attól függ, hogy milyen mértékben sérül és van-e kiegészítő védelmed.
Ha mozgásképtelenné válik akkor mindenképpen lépj kapcsolatba velünk a 00 36 70 881 0202 telefonszámon vagy Viber/WhatsApp/Messengeren és kövesd az operátorunk utasításait.
Ha az autóval tovább tudsz közlekedni biztonságosan akkor nincs más dolgod, mint visszahozni a bérautót a szerződésben kikötött időpontig a megegyezett helyszínre.
Ott kollégánk felvezeti az új sérülést az átadás-átvételi jegyzőkönyvre. Ha vásároltál kiegészítő karosszéria védelmet akkor nincs semmi dolgod, ha nem akkor az ÁSZF 1.sz melléklete alapján felmerülő összeggel terheljük be a bankkártyádat.